Friday, February 3, 2012

A month to go...............

Salam uhkuwah to all readers,

A month to go............

Rasa cm kejap sgt masa berlalu. 6 years usia perkenalan kami. Adakah cukup?? Oh Tuhan. Sesungguhnya sy sgt takut menghadapi hari tersebut. Tanggungjawab besar dan komitmen harus digalas dengan penuh dedikasi. Semoga jodoh kami terus kekal ke akhir hayat kami dan semoga hubungan percintaan kami terus mekar hingga ke syurga. Amiin

Tinggal sebulan genap ke hari bahagia kami...

Dengan ini, genap 8 bulan usia pertunangan kami. Alhamdulillah...

4 comments:

♥♥Cikngah♥♥ said...

Congrates dear

cplud miera said...

@cikngah: tq fatin.

Cik Azizah said...

congrats syg~ selamat berbahagia...


*dah lama tak jenguk cplud mira..last2 nak kwen dah..hehe

cplud miera said...

@cikazizah: tq dear ;) hehehe. sy pon xsedar cepat sgt masa berlalu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena