Tuesday, February 14, 2012

SAVE DE' DATE: 3.3.12

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh...

Dear readers, disini sy SITI AMIRAH ARIFFIN + AZUAN AHMAD dengan berbesar hatinya ingin menjemput kalian ke Majlis Walimah kami di Kuala Terengganu pada

3.3.12
bersamaan 10 RabiulAkhir 1433 Hijrah

beralamat:

3054, Kg Tanjung Bunut, 21200 Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman

Kepada yg mengenali, dtg yer. Doakan majlis kami berjalan dengan lancar dan kami mengharapkan doa kalian mengiringi majlis kami ini...

Poster designed by incik tunang...

Disini cplud upload pic kad kawen cplud. Sesape yg nak kad, bole tinggalkan alamat kt comment di bawah.. (kad adalah terhad!) TQ to all readers......

~Muka hadapan kad~

~Aturcara dan alamat~

~Peta lokasi~

Sekian.. Ma'a Salamah wa Ila liqa'...

10 comments:

AYuNG said...

waaa...dh dekat sgt dh nih..
igt kn bulan 4..
btw, semoga selamat suma nya yer cplud =)

iwanz said...

kad yg comel itu telah slamat diterima... =)

cplud miera said...

2ayung: amiin,tq ayung. tula. berdebar2 plus byk lg persiapan blom settle..

cplud miera said...

@iwanz: hehe.. en izwan ade kelapangan, dtgla ye :)

Uncle Jonni said...

Tahniah.... semoga majlisnya berjalan lancar...

huhuhuhu...

Papa-NtiQ said...

debaran....sya duk jauh nun kat JB tuh jadik just dapat doakan semoga perkawinan miera berkekalan ke akhir hayat dan di kurniakan ramai anak2 yg genius2 dan comel2.

cplud miera said...

@unclejonni: tq uncle jonni. amiin. moga semuanya berjln lancar

cplud miera said...

@papantiq: amiin. tq kerana doakan kami. moga segalanya berjalan lancar dan didalam suasana kesederhanaan. amiin

Cik Azizah said...

tahniah dear! selamat pengantin baru..hehe

cplud miera said...

@jijah: tq jijah.. :) jijah pon same juga. moga sumernya berjalan lancar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena