Sunday, July 22, 2012

Burger Bakar Abg Burn, Nilai

Bismillahirahmanirahim,

As salam to dear readers & followers,

Lame betul tak share tempat makan, so now cplud nak share 1 tempat makan ni yang baru je dibuka area Nilai. Tak nak lepaskan peluang merasa, maka cplud dan suami ke gerai tersebut yang terletak di 

MMA Santai Corner, 
Putra Point Fasa 2B, 
Putra Nilai, Nilai

 

Sehari sebelum Ramadhan, kami ke Gerai Abg Burn ni utk merasai kesedapan beger bakar ni setelah terliur tengok ramai yang upload kt fb pic beger kt sane. Kami cuba 2 beger iaitu beger daging bakar utk cplud dan beger kambing bakar utk incik suami.

Ni burger daging bakar yang cplud order. Sangat kenyang. huhu~

 
Ni pula burger kambing bakar yang incik suami order. Nyum2. 

So, sesiapa yang berdekatan area Nilai ni, bolehla mencuba keenakan beger bakar ni yer. Walaupon harga agak mahal iaitu lingkungan RM10++, rasanya berbaloi gak la sekali sekala makan cini :)

Dibuka bermula jam 6 petang sehingga 12 tgh malam. Kalau bulan pose ni, after terawih boleh la pakat ramai2 datang :) Selamat menikmati keenakan beger bakar Abg Burn nih yer. As salam.



11 comments:

iwaanz said...

mmt terbaek burger bakar abang burn nie.....sangat mabeles.....rasa cam nak menapau lagi petang nie.lalalal

cplud miera said...

@iwaanz: huhu... tula pasal. cm kene tapau lagik jer. huhu

AYuNG said...

perghhhh...xtahan betul nengok makanan =)

akalili said...

kt ane ni mira?

cplud miera said...

@ayung: huhu.. leh la dtg nilai ayung.. cuba beger bakar nih :)

cplud miera said...

@fiza: kt bulatan yg nak gi ke semarak tuh.

et said...

alamak..kena cari ni
hahaha
shedapnyer

Roselaily Roslan said...

thanks la Cplud coz dtg ke BBAB Jajahan Nilai...Thanks or your support!..

Roselaily Roslan said...

Thanks Cplud coz dtg ke BBAB jajahan nilai.. jemput la dtg lagi k..

cplud miera said...

@roselaily: hehe.. sedap beger bakar ni. tp kene beratur panjang la nk order. papepon, bbab ni the best la! hehe

cplud miera said...

@et: harus mencuba. sedap tau ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena