Friday, September 6, 2013

Photoshoot Si Tecit...

بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ
Assalam dear readers,

Actually lama dah nak post gambo anak tecit ni ber'photoshoot'. Photog done by abah. Lokasi pon kat umah tempat Afham maen. Rumah kecik, so kt sini la tido, kat cini la nonton tv sume. Oklah, kasi layan pic dak bambam pipi besau ni dulu yer :)


Last pic, kasi tangkap ini budak selongkar fon umi dalam gelap. Geram pipi nah umi cubit. hoho~


TQ sudi singgah baca sini. Wasalam :)

4 comments:

~emma~ said...

amboii comelnye anak teruna sorang ni..pandai plak tu buat muka posing.. susah kan nak take pic dorg skrg ni.. tak reti duk diam..tp bagus aktif..hehe

cplud miera said...

@k.emma: hehe. tula kak. mne de pic senyum. duk sibuk maen xduk diam lgsg. hoho

azizah :) said...

comelnya.. pandai pose yer nak..

cplud miera said...

@jijah: hehe.. tq jijah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena