Monday, May 12, 2014

#throwback: 28 sudah!

بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ
Assalam dear readers & followers,



#throwback disebalik ke'berjaya'an sambutan besday abah pada Jumaat yg lepas. Sambut awal sket 9hb walaupon besday abah 10 Mei. Sebab nak kene pi antar kak ipar pi Sydney malam tu. Sume sibling abah ada tu yg celebrate awal. Agak rushing tak dan nak snap pic yg proper. Sekeping ni je tu pon Afham tak dok diam buat kek tu cam die yg punyer. Huhu~

Plan nak surprise kan abah almost a week. Minta kak ipar tempah kek dengan kawan die. Petang tu jenuh bawa abah keluar sehingga akk ipar sampai umah. Tiba masa, abah terkejut tengok kek. Tak pernah pon die diraikan kek camni. Selalunya kitrg makan luar dan kek yg di'request' pon 1 slice je pon. 

Alhamdulillah hubby dah 28 tahun Masihi. Officially 28hb patutnya 1 Ramadhan nanti. Ummi doakan abah sentiasa sihat, dirahmati Allah selalu, dimurahkan rezki, berjaya dan cemerlang dunia akhirat. Menjadi ketua rumah tangga yg membimbing kami ke Syurga Firdausi. We Love you Abah!!!

TQ sudi singgah jenguk sini.. Wasalam :)

6 comments:

Rizziela said...

birthday sapa tu yer

cplud miera said...

@rizziela: huhu besday asben la...

✿ pink velvet ✿ said...

lagi 2 thn nak masuk 3 series dah tu, hehe~

mrsayien said...

bukan men lg si tecik tu..

cplud miera said...

@ain: xduk diam ain oi. abes lantai tu n meja ngn krim kek

cplud miera said...

@pink: huhu tula psl sis.. nk msuk 3series dh ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena