Friday, August 8, 2014

Raya 2014 @ T'ganu

بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ

Assalam dear readers & followers,

Alhamdulillah tahun ni turn beraya di Terengganu. Dah 2 tahun tak raya kat Teganu untuk ari 1st raya. Dan 2 tahun jugak tak pernah berpuasa kat Teganu. Alhamdulillah tahun ni cuti raya agak panjang, berpeluang berpuasa di kampung halaman bersama keluarga dan ayah bonda tercinta. Turn raya kedah tahun ni start raya ke3. Tu pon sampai Kedah, dah tak der suasana raya lagi dah. huhu~

Picture raya yang sangat awesome ni asben yang snap. Makanya tak banyakla gambo die. Huhu~ Oh yer, cplud sekarang de 10 anak buah. Mau tak meriahnya kan. Dak Afham la antara yang paling hepy. Cam taska dah ghuper umah time raya ni. Seronok tengok dorang hepy semua. Alhamdulillah.

Ok la, nak share pic raya kat Teganu untuk tahun ni. Jemput tengok :)


Presenting my lil family. Together with my belove Pok & Mok :)


My sis yang sulong. Tinggal kat Pasir Mas. Anak 4 orang dengan tema raya blue turqoise :)


My sis Kak Nor & family tapi tak dak asben die sebab tak suke bergambar with peach theme dan my sis Kak Ma with purple theme. Kak ma ni pregnant sesama dengan cplud. Due on early February next year. Cplud pulak middle Jan. 

Actually cplud de 4 orang sibling pempuan dan 3 laki. Tapi abang laki 1st tak der sebab raya kat umah mertua. Ada 2 orang laki yang masih bujang, abang dan adik bongsu. Ok jom continue pic raya kami.. 


Sesi salam bersalaman...


Candid + picture reramai..


Alhamdulillah syukur dengan anugerah Syawal tahun ni. Lepas2 ni tak taula bile lagi dapat kumpul reramai camni lagi.. 

TQ sudi jenguk sini. Wasalam :)

6 comments:

Aty_Fared said...

meriah..satu family satu kaler.. cantik gambar raya.. :)

JaJa_NoRLiza said...

best kan raya kat ganu!!! hhehehe..doh kata kg sendirik..saya pon raya ke 3 balik kedah! mmg kat kedah dah tak rasa suasana raya kalo dah raya ke tiga..hehhehe!

puan.mila said...

Selamt hri raya mira..belom trlmbat kot..hehe

mira dah 2nd preggy ye? btw tahniah!!

cplud miera said...

@aty: huhu kak aty. alhamdulillah. seronok ry tahun ni :)

cplud miera said...

@jaja: selamat hr ry kak jaja. tula kan ry ke3 dh cam ari biasa..

cplud miera said...

@mila: selamat hr ry mila. tq mila. alhamdulillah rezki :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena