Thursday, November 4, 2010

Beautiful Blogger Award

Bismillahirrahmanirahim..
Pertama sekali dipanjatkan kesyukuran pada Ilahi kerna ade rakan bloggers yg sudi menganugerahkan
Plud's Corner anugerah ni. Untuk pengethuan, cplud tersgtla baru dlm bidang blogging nih. Timbul semangat ber'blog' ni atas dorongan rakan bloggers and Mr A. Walaupon blog cplud ni tersgt simple, x macam other blogger yg tersgt comei belaka ;) Ok, tuk mengesahkan yg kita dpt award ni, de beberapa soklan yg perlu dijawab k. Lihat soklannye di bawah:

1)
Thanks the person who give you the award and link the person
Thanx to byna coz sudi bagi akk anugerah yg membangkitkan semngt akk tuk bergiat aktif dlm dunia blogging nih.

2)
Spread the words to 15 bloggers who you like and you think their blog are awesome!
Ok, for this question, cplud xpilih 15 pon, senarai blogs yg cplud pilih ni adalah kerana dorang yg menyebabkan cplud rajin ber'blog' dan sentiasa memberikan semangat tuk cplud dlm bidang nih.

1--> http://azuanahmad.blogspot.com/
~he's the person yg sentiasa bg cplud semngt tuk ber'blog'. Thanx dear for everything ;)

2--> http://ummizaihadi-homesweethome.blogspot.com/
~kak ummi
3-->http://secubitgaramnor67.blogspot.com/
~kak nor
4-->http://www.blogresipi.com/
~kak ijan
5-->http://asmaradayana.blogspot.com/
~kak asmara
6-->http://hanamemories.blogspot.com/
~kak hana
7-->http://izahdaut.blogspot.com/
~kak izah
8-->http://mamawandiha.blogspot.com/
~kak madiha
9-->http://tiffinbiru.blogspot.com
~cik mat gebu
Note: Senarai 2 --> 9 di atas adalah senarai rakan bloggers bertemakan masakan. For ur information, cplud selalau mengunjungi blog korg sume sebelom cplud create 1blog like u alls sekalian. Thanx sgt ;) Really appreaciate it if korg sume accept this award from cplud.

10-->http://ilikemakan.blogspot.com/
*blog ni milik my dear frend merangkap jugak my opismate, faeza..Die juga byk bg cplud dorongan agar create blog sendiri beside byk information berguna dari blog die yg cplud slalu refer. Thanx faeza ;)

11--> http://www.benashaari.com/ ~ tak ketinggalan this blog, Ben Ashaari yg byk bg tips for newbi cm sy nih. Teringin blog sy dikunjungi ramai cm blog en Ben ni ;)

Cukupla 11 dulu cplud pilih & cplud rs dorg mmg layak dpt this award from Plud's Corner..

3) Tell 7 things about yourself
-Humble
-Suke berkawan & cr kenalan
-Responsible
-Suke try & cari resepi yg blom pnah dicuba
-Suke ber'programming'
-Like BROWN COLOR so much (only dark brown..so,sape2 nk bg gift, cari kaler coklat or bungkusan coklat..kih kih)
-Setia..huhu~

Okeh, sekian saje utk kali ni. Thanx skali lagi pd person yg bg award kt cplud. K, sape2 yg tersenarai dpt award kt atas tuh, sudila kiranya tinggalkan komen korg kt entry nih ;) Wasalam

4 comments:

izahdaut said...

terima kasih...oyee kak dapat award...datang amik ni..mekasih yeee. oo dah try buat cucur nasi tu ye..kalau siap siap bancuh mesti nasi tu akan kembang kan?tu yang padat sangat tu kot..tapi lembut tak?

cplud miera said...

ooo..pttla sy rs padat je cucur tuh, sbb ns kembang rupenye. tp lembut je kak ;)

Peri PiA said...

salam ziarah,salam kenal

congrat :)

cplud miera said...

@peri pia: thanx sudi jenguk my blog ;) salam kenal juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena