Monday, November 8, 2010

Nasi Planta Lagik!


Assalamualaikum to all readers..
Lame rsnya x menghapdet my Plud's Corner ni. Hujung minggu ritu sgt memenatkan tapi best. Mane taknye, after ke Melaka then gerak pulak ke Muadzam Shah, Pahang. Gi umah makcik kt Pahang. Makcik & pakcik pi Mekah menunaikan haji, so kt Pahang tu nenek jaga anak2 dorg. So, cplud & kazen ikut makcik dari Melaka utk ke Pahang tu jumpe nenek. Kebetulan lak pakcik dari Bentong pon de sekali. Mmg full betul hujung minggu nih. Okeh2, actually cplud nak update pasal nasi planta lg. My housemate yg masak, aduyaaai..Cplud lame dah xsentuh dapur nih, dengan alasan konon xder lauk la. Ingat blik keje td nk singgah kedai beli brg2 basah sbb terpikir nk msak. Tp oleh kerana hujan, terbantut hasrat nak singgah kedai. Actually, cplud dah penah post psl nasi ni, korg leh refer resepi nasi planta tu kt SINI. Cplud makan nasi planta tuk mlm ni bersama sambal kentang dan telur dadar.

Tuh dia, kenyang sgt pekena nasi planta nih ;)

Sekian tuk kali nih. Adioss

4 comments:

Encik Gorilla said...

aaaaaku reti masak nasi goreng je... tu pon ain campak2... huhuhu..

cplud miera said...

@en gorilla: huhu~ ko tryla buat..mesti sedap punyer

aiNulHusNa ^-^ said...

hsna doakn moga pkcik & mkcik k.mira slmat pergi & blik mnunaikn haji..^-^ huh..ns planta tu menyelerakan la:)

cplud miera said...

@husna: thanx husna..moga dorg dpt haji yg mabrur. amiin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena