Saturday, December 18, 2010

Awesome Chef Award to Superb Chef Blogger


Bismillahirahmanirahim & Assalamualaikum pembuka bicara,

Pada pagi Sabtu yg penuh ceria dan mendung ni, cplud dengan berbesar hatinya ingin memberikan award kpd blogger masakan yg hebat & superb. Untuk menghargai usaha dorg dlm memeriahkan dunia masakan di alam maya ini. Korang mmg superb! Antara mereka yg bertuah adalah:

Kak Asmara
Kak Hana
Kak Nanie
Kak Dayang
Kak Aiyu Esa
Kak Nor
Kak Yatie
Kak Liza
Cik Mat Gebu
Kak Cekchun

Senarai 10 org blogger bertuah seperti disenaraikan di atas. Diharap anda semua sudi menerima anugerah yg tidak seberapa dari Plud's Corner. Cplud amat mengagumi dan menghargai bakat masakan anda semua ;)

Untuk ambik award ni, korang kne linkkan blog Plud's Corner, http://pludcorner.blogspot.com dan jawab beberapa soklan ringkas di bawah (pada yg sudi, cplud sgt menghargainya):

1) Sejak Bila anda mula memasak dan apekah masakan pertama anda?
2) Sape yg menggalakkan anda memasak ni?
3) Masakan yg paling anda suka masak dan paling digemari org2 kesyangan anda?
4) Tag 5 org blogger masakan yg sering berkunjung ke blog anda ;)

Sekian sahaja tuk kali nih. Kepada yg sudi menerima award simple dan sederhana dari Plud's Corner ni, sila tinggalkan link entry tanda anda menerima award dari cplud. Thanx sgt ;) Sekian, wassalam...

P/s: Disebabkan award ni cplud design hasil titik peluh usaha sendiri, diharap korg dpt linkkan Plud's Corner ni bg blog yg di'tag' dan yg dpt award nih ok! ;)

13 comments:

Asmara said...

Hi Miera, akak dah amik award ni. Mekasih banyak2 ye dik. hehe.. tak layak rasanya tapi miera dah bagi akk ambik je. hehe.. thanks ye. :D

Mat Gebu said...

assalammualaikum...mat gebu datang ambik award..terima kasih yeaaa...

cplud miera said...

@asmara: thanx akk sudi ambik award nih. dh jwb tu tgglkan link kt cni yer ;) tq

cplud miera said...

@matgebu: wsalam. ambikla award tu, mmg utk anda ;) nnt jgn lupe tgglkan url kt cni tau

cek chun said...

thanks plud

dah siap

http://maifood.blogspot.com/2010/12/awesome-ehh.html

Lizahanum said...

SALAM MEIRA..AKAK DA AMIK AWARD...PEPUN TIME KASIH BEBANYAK...

NIE LINKNYA

http://lizahanum.blogspot.com/2010/12/dapat-award-dar-cik-cplud-meira.html

hana said...

salam miera..
wokey dah beres dear! tenkiu again.. hihi

hana said...

http://hanamemories.blogspot.com/2010/12/ayam-panggang-lada-hitam-award.html

cplud miera said...

@cekchun: thanx kak..;)

cplud miera said...

@liza: wsalam kak..thanx sudi jwb soklan ;)

cplud miera said...

@hana: huhu~ thanx bangat ya kak sudi jwb soklan ;)

Aiyu Esa said...

tq bg award.dah siap jawab yeik...:)
http://hepicookmum.blogspot.com/2010/12/awesome-chef-award-from-cplud-miera.html

cplud miera said...

@aiyu: tq kak sudi jwb ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena