Thursday, November 25, 2010

TAG from Byna

Bismillahirahmanirahim.
Actually semalam cplud dapat tag dari rakan blogger, Byna. Cara2 nya cplud kene jawab soklan2 yg Byna dah bagi. Tapi soklannye agak menyentuh peribadiku..aucch ;) hehe~ Gedik la pulak yer memalam nih. hikhik. Okeh2, trus ke soklan2 tersebut:

1) Apa yg paling penting dalam hidup korg?
Semestinya kedua ibu bapa sy dan family sy serta tidak dilupa my future hubby ;)

2) Benda terakhir korg beli guna duit sendiri?
Seingat cplud, baju kurung utk wat pegi keje. Beli kt PKNS Bangi kalau xsilap.

3) Adakah korg bercinta sekarang?
Yup. Dengan yakinya cplud menjawab ;)

4) Berapa lama korang akan mencintai kekasih korg?
Selamanya selagi hayat dikandung badan. Bagi cplud, klu boleh cinta ni biarla ke akhir hayat.

5) Dimana korg akan berjumpe kekasih korg?
Aduyaai. Cplud pon xtau nk menjwb nih. Kalau ade rezki, kt mane2 aje.

6) Novel/ Buku/ Majalah terakhir korg beli?
Nur

7) Apakah nama penuh korg?
Dengan bangganye cplud menjawab, SITI AMIRAH BINTI ARIFFIN.

8) Antara mak & ayh korg, mane korg lagi mesra?
Cplud paling rapat ngn mak, tp cplud syg mereka ber2 sgt2.

9) Namakan org yg betul korg nk jumpe dlm hidup korg?
Hurrm.. Nthla. (bole ke jwb cmni ek?huhu~)

10) Namakan tempat yg korg betul2 nak pergi
Wat masa sekarang, cplud belum terasa nk ke mane2 lg

11) Pilih salah 1, peluk atau cium?
Alamak! jwb dlm hati jela yer byna.

12) 5 lagu bermakna dalam hidup korg
-Kekasih ~Devotees
-For the rest of my life ~Maher Zain
-Barakallahulakuma ~Maher Zain
-Pendek kate sume lagu maher zain mendamaikan hati cplud. Dah lebih dh dari 5 termasuk sume lagu Maher Zain.

13) 3 perkara tentang org tag korg
-Name penuhnya Nurhaslina binti Che Ali
-Seorg pelajar praktikal kt tmpt keje cplud
-Berasal dari Kelantan

14) 5 benda yg korg sgt syg dlm hidup korg
-Mak ayah
-My family
-My future hubby
-My lappy
-My career

15) Bila tarikh lahir korg dan bile korg sambut thun lepas?
04 Ogos 1986..Sy xmalu mengaku yg sy udah tua ;) Tahun lepas? Ktne yer..Aduyaai,tetibe terlupa

16) 5 blogger yg korg nak tag
-Akalili
-Norsya
-Sol
-Aada
* 4 je kot..xper kan byna? hehe~

P/s: Kepada kwn2 yg cplud dh tag, terpulang korg nk jwb ker x. Tp cplud harap korg dpt menjwbnyer k ;) Jgn lupe tinggalkan link korg kt cni yer after jwb soklan yg di TAG kpd anda ;)

4 comments:

mysoul said...

mira.. i dh jawab. selamat membaca

cplud miera said...

yup sol..aku dh bc,ko ambik award/badge dr my blog tau

CikNgah said...

miera...aku dh jawab
http://25minutes-late.blogspot.com/2010/12/tag-dari-cplud-miera.html

cplud miera said...

@cikngah: ok,sat aku tgk yer ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena