Friday, December 17, 2010

Award from Miss Ayung

daveharm.com

Assalamualaikum readers,

2,3 hari lepas, cplud telah di'tag' oleh Miss Ayung. Miss Ayung telah tag award 'Blog Kamu Kiut Giler' kt Plud's Corner, thanx ya! Actually award ni dari Ain Soofiya's Blog. Sory sesangat sebab lambat sgt baru dpt ambik award ni disebabkan oleh kekangan masa dan kerja. " Kiut ke blog cplud?? " <-- bertanya kt diri sendiri. Huhu~ Bese2 ajer rasenya. Alhamdulillah sbb ade org hargai Plud's Corner dan teruslah berkunjung ke sini ya korang sume ;) Seperti kebiasaan, nak ambik award yg telah di'tag' ni kenela jwb beberapa soklan:

1) Kene jadi follower blog Ain Soofiya

Cplud dah pon follow blog Ain Soofiya ;)

2) Kenapa korang nak ambik award nih??
Cplud ambik award ni sbb telah ditag oleh Miss Ayung. Thanx ya sbb sudi tag Plud's Corner.

3) Kenape jadi follower Ain Soofiya's Blog? (terpaksa rela/nak award)
Heheh~ Sebabnya blog die cute, de lagu korea lg. Pastu sbb nk award. kui kui kui

4) Komen tentang Ain Soofiya's Blog
Blog dia kaler pink, de byk grafik. Comei ;) Secomei orangnya..

5) Tag 5 orang follower yg kiut giler
Husna
Byna
Rafina Mimi
Umie Akif


Sekian sahaja tuk kali ni. Diharap korg sudi terima award ni dan sudi tinggalkan link after ambik award & jwb soklan. Bye ;)

6 comments:

AYuNG said...

hihi..mocehh2..:)

cplud miera said...

@ayung: same2 ayung ;)

Rafina Mimi Zairul Murni said...

time kasih sudi bagi award ni tp sis x dapat ambik pic award tu..x dapat nak copy..maaf ye.. :)

byna said...

waaa...sy d tag lagi..suke2..macih ye kak..

cplud miera said...

@rafina: sis pegi ke blog ain soofiya. de code tuk copy award tuh

cplud miera said...

@byna: huhu~ same2..byna klu nk ambik award tuh kne g blog ain soofiya tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena