Saturday, December 25, 2010

Snapshot End of 2010


Bismillahirahmanirahim & Assalamualaikum pembuka bicara,

Lame betul rasenya tak update blog kesyangan nih, bizi sgt belakangan nih. Actually, cplud kt kg @ Kuala Terengganu. Mmg kebizian sket la. Kali ni nk update tentang snapshot hujung tahun kt my opis. Lazimnya aktiviti bergambar ni diadakan pada awal dan akhir tahun. Berbagai peristiwa dan kenangan tercoret dan terlipat kemas dalam ingatan cplud yg xmampu nk dicoretkan pada ruangan ni. Pejam celik pejam celik, dah nk abes tahun 2010, bermakna dah setahun lebih cplud bekerja kt cni dalam suasana yg serba serbi supportive dan kondusif. Thanx rakan2 sekerja yg sgt best dan sgt happening. Walau apepon, cplud tetap bersyukur dengan setiap kurniaan yg telah Allah swt kurniakan. Alhamdulillah. Tanpa membuang mase berceloteh panjang, jomla kite lihat aktiviti bergambar kami ;)

Hadapan bangunan terchenta cplud punyer opis

Gambar rasmi semua staf. Skema sket time nih

Ni pic xrasmi. Sempoi sket kali nih. Ni sume my opismate terchenta ;)

Ni sume rakan sekerja Bahagian Sistem Aplikasi

Ni rakan sekerja untuk unit cplud

Staf wanita bersama pengarah jabatan kami

Staf lelaki merangkap team bola sepak jabatan kami

Ni sume AJK kelab keluarga untuk jabatan kami

Bersama rakan2 sekerja ;)

Gegurl @ my opis ;) Boleh dibilang dgn jari sape yg blom kawen. kui kui kui

Bersama Hajar, Dhea dan Isma

Sume menunjukkan kehebatan 2 jari ;)

Last skali, pic kitrg tgh sibuk2 nk bergambar satu jabatan. Tapi si manis bertudung hijau tu sempat lg menunjukkan kehebatan 'peace' nya. ;) Kak Ina pulak manis bertudung pink dan senyum meleret ;)

Okeh la, sekian jer utk coretan kali nih. Babai ;)

P/s: Credit to En Sufian atas pic yg sgt canteek ni ;)

2 comments:

aiNulHusNa ^-^ said...

wah..mmg nice pic nie (^-^)

cplud miera said...

@husna: mmg cntik pon pic tuh sume, en sufian snap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena