Friday, April 8, 2011

Cplud Berlakon????

Salam to all readers,

A quick update entry from cplud.. Korang nk tau citer pe cplud berlakon?? Saksikan trailer di bawah ;) To my dear Kucing Oren aka MrA, thanx for shooting tuh. Susah jugak yer nk berlakon tuk scene yg agak pendek nih. Hampir 5 kali kot tuk scence yg terkejut tuh. Aduuyai ;)



P/s: Selamat menonton & komen yer korang ;) Wsalam

2 comments:

sitinoor said...

trguling2 ak ketawe...cute sgt!
leh blakon ni,,..ending nyer tu pe citer? i'm curious!

cplud miera said...

huhu~ nantikan sambungannya tau ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena