Sunday, July 10, 2011

Akhirnya berpindah jua....


Salam to all reader,

Alhamdulillah akhirnya berpindah jua ke umah baru. ;) Umah sewa baru sebenornya. Seharian settlekan pindah umah dari umah flet ke umah baru. Barang diangkut semlm dan jugak arini. Thanx to my dear en Tunang dan Nulyanizuani aka yaniez cute sbb tlg cplud dalam usaha perpindahan ke umah baru. Teruja sgt dpt dapur sendiri walaupon kelengkapan belom lengkap sepenuhnya. Duit pon kopak jugak la. Harap2 dipermudahkan usaha kumpul duit tuk kawen next year, InsyaAllah. Ujung thun ni roadtax + insurance pulak. poning2......

Sekian update kali ni. Ringkas jer kan?? Penat kemas umah ;) Hehe~ Wsalam

4 comments:

syErAh said...

wow~
nak gi lawat la umah k.mi ekgi...
klu rajin...tlog carikan umah sewa untuk along bile masuk tahun 2...haha
(persediaan awal)

cplud miera said...

HUHU~ YERLA TU LONG. LMBAT LG THUN 2 OK. RESULT DAH TAU KER? NNT FAKULTI MANE?

Asmara said...

hye miera, selamat berpindah. semoga semua urusan dipermudahkan. :D

cplud miera said...

thanx kak asmara. amiin ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena