Wednesday, April 16, 2014

Rabu Tanpa Kata... Really miss him...

بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ
Assalam dear readers & followers,



Mood rindu merindui la kami anak beranak yer. Lama benau asben tak outstation cenggini. Padahal baru jer semalam gerak ke Penang. Semoga dipermudahkan segala urusan abah sepanjang training ni yer. 

We always miss you dear!!! Cepatla berlalu wahai masa!!

Opps, katanya Rabu tanpa kata. Tapi dah selambak wording kat sini. Hoho~ 

Sekian, Wasalam :)

2 comments:

Aty_Fared said...

heheh..biasa tu..biasaaaaa... :)

aty tak sempat lagi nak reply miera..sori yer..

cplud miera said...

@aty: huhu xper aty.. tula aty dah biasa.. sy ni lama dh x ditinggalkan ni. huahuahua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena