Thursday, May 15, 2014

Pertandingan "Deco Inspirasi Rumah/Syurga Ku"

*sticky post* 
*scroll bawah untuk entry terkini*

بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ
Assalam dear readers & followers,

Dengan rasa rendah diri, cplud ingin menjemput semua untuk memeriahkan contest yg dianjurkan oleh page Deco Rumah Ku Syurga Ku di facebook. Contest bermula pada 2hb Mei berakhir pada 15hb Mei 2014. Motif join pon sekadar ambik pengalaman je suka2. Ni kali ke 2 join contest. Kali pertama kat Group Kami Suka Susun Atur. Walaupon tak dapat LIKE terbanyak, tapi ioll hepy sebab dapat jumpe ramai sangat kenalan disamping belajar susun atur dari depa semua. 

Untuk contest kali ni, hadiah depa semua menarik bangat! Teruja pulak. Tapi niat join pon sekadar memeriahkan contest disamping mencuba nasib gak sebenarnya. Huhu~ Bagi yang rasa pic di bawah ni patut diberikan 'LIKE' cplud sesangat hargai okeh! Kalau tak tak payah pening2 nak like yer. Huhu~

Tapi korang, bukan boleh senang2 cenggitu je nak LIKE. Korang kene join group dulu tau. Admin dah approve baru leh LIKE. 


DIRK 19

Peraduan “Deco Inspirasi Rumah Ku” !! Pemenang akan dipilih berdasarkan undian “LIKE” terbanyak.
Peraduan akan bermula pada 2hb MEI 2014 dan akan berakhir pda 15hb MEI 2014.
Hadiah Di taja Oleh :
Hadiah berupa:

1.perabut dari KAYU JATI sponsor oleh Wan Jati Furniture
2.Hamper TUPPERWARE BRANDS benilai RM200 sposnor oleh Are Wee tupperware
3.Barangan Minuman Kecantikan PERLA COFFE sposnor oleh Yantie Diezatie's
4.Suiz Deco sponsor oleh Fazly Sani
5.Tudung Layer sponsor oleh
6.Wall DECO sponsor oleh Next Wall Deco
7.Barangan Perhiasan rumah sponsor oleh Tabby Cameo Int
8.Deco Kaligrafi Stiker 
9.Pemangang ajaib sponsor dari SInar Nurul
10.Wall Paper sponsor dari Wallpaper Ezy

Okeh TQ pada semua yg LIKE dan yang sudi jenguk baca entry cplud ni. Wasalam ;)

6 comments:

O'gosh Iskandar said...

wah...hebat2 hadiahnya...good luck ye

cplud miera said...

@ogosh: tq ogosh :)

azizah :) said...

dah tamat dah.. hehe

cplud miera said...

@jijah: huhu arini last. extend aritu. mls lak nk update kt entry ni. huhu. xder hrapan pon. hehe

SBD said...

MASUK PERADUAN TAK BG TAU..KALAU TAK SY LIKE JEEE..HEHEHEE

cplud miera said...

@sbd: huhu. segan aih. umh lain byk lg cantek2. xmenang pon. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan dr Empunya Blog

To all readers,
Untuk makluman, semua article dan resepi serta gambar yg disiarkan adalah hak milik empunya blog sendiri.
Kalau nk copy gambar, minta kebenaran dari empunya blog dlu yer.
Sebarang entry yg terkasar bhasa atau tidak memuaskan hati pembaca, harap dimaafkan.
Semoga pembaca sekalian enjoy membaca sebarang entry yg disiarkan.
Jutaan terima kasih di atas kesudian readers sekalian meluangkan mase tuk melawat Plud's Corner yg tidak seberapa ni ;)
P/S: Kepada sape2 yg nk link kan Plud's Corner kt blog korang, leh refer my entry tentang URL ERROR sbb my blog ni pkai template & complicated sket klu nk add tuh. Anway, juz tuk sape2 yg berminat nk add jela..huhu~

© ♥ Plud's Corner ♥, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena